Ötletek, tippek a konyhában

Praktikák a konyhában

Anno... 1999

Nem mindig sikerül úgy, ahogy szerettem volna... Hogyan csináljam?

(Ide  kérjük a további ötleteket, tanácsokat! Természetesen az ötletadó címét kiírjuk!)

Vaniliás cukor

    Ha patentzáras üveget teleteszünk porcukorral és a közepébe szúrúnk egy rúd vaniliát, mindig lesz készen vaniliás cukrunk.

Fõtt tojás ízesítése

    Fözzünk keménytojásokat, hámozzuk meg õket és fõzzük tovább meghámozva a sonka levében. Azután adjuk a sóska mellé, vagy rakjuk bele a spenótba. Igen jó ízû lesz.

Sütés tepsiben, formában

    Tészta, vagy tortasütésnél a formát mindig zsírral kenjük ki és ne vajjal, mert a zsír nem enged nedvességet

Citrom héj tartósítása

    Ha felvágás elõtt a citrom külsõ héját vékonyan lereszeljük és porcukorral összekeverve jól zárható üvegbe tesszük, hónapokig használhatjuk süteménybe

2023

Olcsóbban is lehet

A csalán olcsó és jó!

Házilagosan készíthető

Edények tisztítása

Kávézacc - Dívány


Az oldal folyamatosan töltődik, ha valamit keresel, itt (esetleg már) megtalálhatod:

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V Z




Googlekeresés a falutur.hu honlapcsalád oldalain