Párolási technikák
Klasszikus párolás: A nyersanyagot főzéssel felpuhítjuk, majd sütjük, illetve nem ritkán zsiradékban pirítjuk az alapanyagot, majd felöntjük folyadékkal. Napjainkban a fent leírt gőzben főzés terjedt el mint párolás, azonban jó tudni, hogy eredetileg ez a technológia jelenti a párolást...
-
Párolás - Magyar Konyha
Párolás - ManóMenü
Gőzben párolás | Sóbors
Zöldséget párolni – Hogyankell.hu
Párolás és gőzölés - Toman Diet
Tippek, ötletek, praktikák, tudástár - jotudni.hu
-
Az internet jó dolog, ha valami nem jut éppen az eszedbe, de...!
Figyelem! Az oldalon található millió tipp, információ egy jól, abc rendben szerkesztett szócikk gyűjtemény, amit érdemes megfontoltan kipróbálni, kezelni, felhasználni. De, az óvatlan alkalmazás esetleg kárt okozhat!
Honlapunkat folyamatosan frissítjük.
A kínálatunk folyamatosan bővül, érdemes gyakran visszatérni.
Facebookon is minden a falusi turizmusról
www.facebook.com/falusiturizmus/
Friss hírek, újdonságok, érdekességek
https://www.facebook.com/falutur/
A falutur.hu Facebook oldala
Magyarországi szállások gyűjteménye (magánszállások, panziók, hotelek)
keresés a falutur.hu honlapcsalád oldalain