Konyhai technológiák

Párolási technikák

Klasszikus párolás: A nyersanyagot főzéssel felpuhítjuk, majd sütjük, illetve nem ritkán zsiradékban pirítjuk az alapanyagot, majd felöntjük folyadékkal. Napjainkban a fent leírt gőzben főzés terjedt el mint párolás, azonban jó tudni, hogy eredetileg ez a technológia jelenti a párolást...




Tippek, ötletek, praktikák, tudástár - jotudni.hu
    Az internet jó dolog, ha valami nem jut éppen az eszedbe, de...!
    Figyelem! Az oldalon található millió tipp, információ egy jól, abc rendben szerkesztett szócikk gyűjtemény, amit érdemes megfontoltan kipróbálni, kezelni, felhasználni. De, az óvatlan alkalmazás esetleg kárt okozhat!




Honlapunkat folyamatosan frissítjük.

A kínálatunk folyamatosan bővül, érdemes gyakran visszatérni.


Facebookon is minden a falusi turizmusról

www.facebook.com/falusiturizmus/
Friss hírek, újdonságok, érdekességek

https://www.facebook.com/falutur/
A falutur.hu Facebook oldala

Nagy Szálláskatalógus a Facén

Magyarországi szállások gyűjteménye (magánszállások, panziók, hotelek)






Googlekeresés a falutur.hu honlapcsalád oldalain