Krumplipüré variációk
Fokhagymás krumlipüré (4 adag)
1 kiló burgonya
0.5 bögre tej
2 evőkanál vaj
só és bors ízlés szerint
3 fej fokhagyma
evőkanál olívaolaj
-
A sült fokhagymákhoz a fokhagymafejeket tisztítsd meg egy kissé, vágd le le mindegyik tetejét, olajozd meg és sózd, borsozd őket. Tedd a sütőbe egy lefedett jénaiban (akár alufóliában), és adj neki legalább 40 percet. Ha megpuhultak, könnyen ki tudod szedni majd a gerezdeket.
Tedd fel főni a felkockázott burgonyát, majd ha megpuhultak, törd át krumplinyomón és dolgozd el a tejjel és a vajjal. Ízesítsd sóval és borssal, majd kissé vágd össze a fokhagymákat, és keverd el a pürében.
Krumplipüré variációk a mindmegette.hu ajánlásaiból
Honlapunkat folyamatosan frissítjük.
A kínálatunk folyamatosan bővül, érdemes gyakran visszatérni.
Facebookon is minden a falusi turizmusról
www.facebook.com/falusiturizmus/
Friss hírek, újdonságok, érdekességek
https://www.facebook.com/falutur/
A falutur.hu Facebook oldala
Magyarországi szállások gyüjteménye (magánszállások, panziók, hotelek)
keresés a falutur.hu honlapcsalád oldalain