Köretek

Krumplipüré variációk

Fokhagymás krumlipüré (4 adag)

1 kiló burgonya
0.5 bögre tej
2 evőkanál vaj
só és bors ízlés szerint
3 fej fokhagyma
evőkanál olívaolaj

    A sült fokhagymákhoz a fokhagymafejeket tisztítsd meg egy kissé, vágd le le mindegyik tetejét, olajozd meg és sózd, borsozd őket. Tedd a sütőbe egy lefedett jénaiban (akár alufóliában), és adj neki legalább 40 percet. Ha megpuhultak, könnyen ki tudod szedni majd a gerezdeket.

    Tedd fel főni a felkockázott burgonyát, majd ha megpuhultak, törd át krumplinyomón és dolgozd el a tejjel és a vajjal. Ízesítsd sóval és borssal, majd kissé vágd össze a fokhagymákat, és keverd el a pürében.


Krumplipüré variációk a mindmegette.hu ajánlásaiból






Honlapunkat folyamatosan frissítjük.

A kínálatunk folyamatosan bővül, érdemes gyakran visszatérni.


Facebookon is minden a falusi turizmusról

www.facebook.com/falusiturizmus/
Friss hírek, újdonságok, érdekességek

https://www.facebook.com/falutur/
A falutur.hu Facebook oldala

Nagy Szálláskatalógus a Facén

Magyarországi szállások gyüjteménye (magánszállások, panziók, hotelek)






Googlekeresés a falutur.hu honlapcsalád oldalain