Csirkemellből tócsni
-
600 g csirkemell
3 gerezd fokhagyma
3 db tojás
1 marék petrezselyemzöld
4 evőkanál tejföl
4 evőkanál liszt
ízlés szerint só, bors
A petrezselymet felaprítom.
A csirkemellet vékonyan felszeletelem, majd vékony csíkokra, és végül olyan apró kockákra vágom amennyire tudom. Minél kisebbek annál jobb, lágyabb állaga lesz a tócsninak, de ne daráljuk le.
Belereszelem a fokhagyma gerezdeket.
Sózom/borsozóm és beleszórom az aprított a petrezselyemzöldet.
Hozzáadom a tojásokat és a tejfölt.
Majd végül a lisztet és alaposan összekeverem.
Egy kanállal lepényeket teszek forró olajba.
Közepes lángon aranyszínűre sütöm őket.
Tartár mártással magába vagy krumplipürével tálalom.
Honlapunkat folyamatosan frissítjük.
A kínálatunk folyamatosan bővül, érdemes gyakran visszatérni.
Facebookon is minden a falusi turizmusról
www.facebook.com/falusiturizmus/
Friss hírek, újdonságok, érdekességek
https://www.facebook.com/falutur/
A falutur.hu Facebook oldala
Magyarországi szállások gyűjteménye (magánszállások, panziók, hotelek)
keresés a falutur.hu honlapcsalád oldalain