Szaftos tavaszi tarhonyás csirke
Szaftos tavaszi tarhonyás csirke 4 adag - cookpad.com
alapján falutur.hu-
400 gr csirkemell
1 db vöröshagyma
3 db közepes répa
1 bögre borsó
1 tk zsír vagy étolaj
1 db közepes paradicsom
1 ek passzírozott paprika, vagy 1 fél tv paprika
1 tk fűszerpaprika
ízlés szerint só, bors, őrölt kömény
Tarhonyához
500 gr tarhonya
1200 ml víz
4 ek étolaj
2 kk só
A vöröshagymát a zsíradékon pici sóval üvegesre dinszteljük, hozzáadjuk a csirkemellet, fehéredésig dinszteljük, rátesszük a fűszerpaprikát, megkavar ás után felöntjük kevés vízzel.
Hozzáadjuk a répát, borsót, paradicsomot, paprikakrémet, sózzuk, borsozzuk, beletesszük a köményt és alacsony lángon készre főzzük. Vigyázunk, hogy víz mindig legyen alatta.
A tarhonyát megpirítjuk az olajon, felöntjük vízzel, alacsony hőfokon, gyakran megkeverve készre főzzük, ha megfőtt, lefedve állni hagyjuk.
A kihűlt csirkét és a tarhonyát összekeverjük.
Honlapunkat folyamatosan frissítjük.
A kínálatunk folyamatosan bővül, érdemes gyakran visszatérni.
Facebookon is minden a falusi turizmusról
www.facebook.com/falusiturizmus/
Friss hírek, újdonságok, érdekességek
https://www.facebook.com/falutur/
A falutur.hu Facebook oldala
Magyarországi szállások gyűjteménye (magánszállások, panziók, hotelek)
keresés a falutur.hu honlapcsalád oldalain