Parmezánbundás rántott csirkemell
-
500 g csirkemellfilé
egy nagy marék zsemlemorzsa
egy nagy marék finomra reszelt parmezán
3 evőkanál olívaolaj
só, bors, bazsalikom (elhagyható)
Az olívaolajba keverjük a sót (nyugodtan használhatunk nagyobb szeműt is) és a frissen őrölt borsot. Ha szeretjük az olaszos ízeket, mehet bele egy kis bazsalikom is.
Egy másik tányérban alaposan összekeverjük a zsemlemorzsát és a reszelt parmezánt. Én jobban szeretek frissen darált morzsát használni. Egy-két napos zsemlét vagy kiflit finomra darálok a késes aprítóban. (Ehhez a mennyiséghez egy fél kifli elég volt.)
A hússzeleteket megmártjuk a fűszeres olajban, majd megforgatjuk a parmezános morzsában.
Sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük őket, és 30 percre betesszük sülni. Forgatni sem kell közben, mindkét oldala szépen megpirul.
Honlapunkat folyamatosan frissítjük.
A kínálatunk folyamatosan bővül, érdemes gyakran visszatérni.
Facebookon is minden a falusi turizmusról
www.facebook.com/falusiturizmus/
Friss hírek, újdonságok, érdekességek
https://www.facebook.com/falutur/
A falutur.hu Facebook oldala
Magyarországi szállások gyűjteménye (magánszállások, panziók, hotelek)
keresés a falutur.hu honlapcsalád oldalain