Szárnyas
Csirkeragu

Parmezánbundás rántott csirkemell



    500 g csirkemellfilé
    egy nagy marék zsemlemorzsa
    egy nagy marék finomra reszelt parmezán
    3 evőkanál olívaolaj
    só, bors, bazsalikom (elhagyható)

A húst átmossuk, vékony szeletekre vágjuk. A sütőt előmelegítjük 180 fokra.

Az olívaolajba keverjük a sót (nyugodtan használhatunk nagyobb szeműt is) és a frissen őrölt borsot. Ha szeretjük az olaszos ízeket, mehet bele egy kis bazsalikom is.

Egy másik tányérban alaposan összekeverjük a zsemlemorzsát és a reszelt parmezánt. Én jobban szeretek frissen darált morzsát használni. Egy-két napos zsemlét vagy kiflit finomra darálok a késes aprítóban. (Ehhez a mennyiséghez egy fél kifli elég volt.)

A hússzeleteket megmártjuk a fűszeres olajban, majd megforgatjuk a parmezános morzsában.

Sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük őket, és 30 percre betesszük sülni. Forgatni sem kell közben, mindkét oldala szépen megpirul.




Honlapunkat folyamatosan frissítjük.

A kínálatunk folyamatosan bővül, érdemes gyakran visszatérni.


Facebookon is minden a falusi turizmusról

www.facebook.com/falusiturizmus/
Friss hírek, újdonságok, érdekességek

https://www.facebook.com/falutur/
A falutur.hu Facebook oldala

Nagy Szálláskatalógus a Facén

Magyarországi szállások gyűjteménye (magánszállások, panziók, hotelek)






Googlekeresés a falutur.hu honlapcsalád oldalain