Labanc pecsenye csirkemellből
-
800 g csirkemell
150 g trappista sajt
100 g füstölt tarja vagy gépsonka
ízlés szerint paprikás liszt, mustár, só, bors
szükség szerint étolaj
Ráhajtjuk a másik felét és hústűvel összetűzzük. Paprikás lisztbe forgatjuk és tepsibe tesszük egymás mellé a szeleteket. Olajjal megkenjük a tetejüket. (Fél dl vizet önthetünk alá).
15 percig 200 fokon lefóliázva, majd újabb 15-20 percig fólia nélkül sütjük.
A hústűt kivesszük. Édesburgonyával vagy rizzsel tálaljuk.
Honlapunkat folyamatosan frissítjük.
A kínálatunk folyamatosan bővül, érdemes gyakran visszatérni.
Facebookon is minden a falusi turizmusról
www.facebook.com/falusiturizmus/
Friss hírek, újdonságok, érdekességek
https://www.facebook.com/falutur/
A falutur.hu Facebook oldala
Magyarországi szállások gyűjteménye (magánszállások, panziók, hotelek)
keresés a falutur.hu honlapcsalád oldalain