Szárnyas
Csirkeragu

Labanc pecsenye csirkemellből



    800 g csirkemell
    150 g trappista sajt
    100 g füstölt tarja vagy gépsonka
    ízlés szerint paprikás liszt, mustár, só, bors
    szükség szerint étolaj

Felszeleteljük és kiveregetjük a csirkemellet vékony szeletekre. Sózzuk, (vigyázva mert a füstölt is és a sajt is sós), borsozzuk és alaposan bekenjük mustárral. Minden szelet egyik felére teszünk egy vékony szelet füstöltet és reszelt sajtot.

Ráhajtjuk a másik felét és hústűvel összetűzzük. Paprikás lisztbe forgatjuk és tepsibe tesszük egymás mellé a szeleteket. Olajjal megkenjük a tetejüket. (Fél dl vizet önthetünk alá).

15 percig 200 fokon lefóliázva, majd újabb 15-20 percig fólia nélkül sütjük.

A hústűt kivesszük. Édesburgonyával vagy rizzsel tálaljuk.





Honlapunkat folyamatosan frissítjük.

A kínálatunk folyamatosan bővül, érdemes gyakran visszatérni.


Facebookon is minden a falusi turizmusról

www.facebook.com/falusiturizmus/
Friss hírek, újdonságok, érdekességek

https://www.facebook.com/falutur/
A falutur.hu Facebook oldala

Nagy Szálláskatalógus a Facén

Magyarországi szállások gyűjteménye (magánszállások, panziók, hotelek)






Googlekeresés a falutur.hu honlapcsalád oldalain