Ropogós krumplibundában sült, töltött gombás csirkemell
-
2 db csirkemell
300 g gomba
150 g sajt
1 db vöröshagyma
1 csokor petrezselyemzöld
1 kk só
1 gerezd fokhagyma
ízlés szerint bors
4-500 ml étolaj a sütéshez
Burgonya panír:
100 g liszt
2 db nagyobb krumpli
2 db tojás
2 gerezd fokhagyma
1 kk só
1 kk bors
Kevés olajon megdinszteljük a hagymát. Rádobjuk a szeletelt gombát.
Tovább dinsztelve hozzáadjuk a petrezselymet és a fokhagymát. Puhára pároljuk.
A krumplit lereszeljük hozzáadjuk a liszt 3/4-ét a tojásokat, sót borsot fokhagymát. Homogénre keverjük.
A csirkemellet kiklopfoljuk, sózzuk. Megtöltjük a gombás töltelékkel, sajtot reszelünk rá.
Felgöngyöljük. Fogvájóval megfogatjuk ne menjen szét.
A húst megforgatjuk lisztben majd a krumplis masszában. Forró olajban kisütjük.
Honlapunkat folyamatosan frissítjük.
A kínálatunk folyamatosan bővül, érdemes gyakran visszatérni.
Facebookon is minden a falusi turizmusról
www.facebook.com/falusiturizmus/
Friss hírek, újdonságok, érdekességek
https://www.facebook.com/falutur/
A falutur.hu Facebook oldala
Magyarországi szállások gyűjteménye (magánszállások, panziók, hotelek)
keresés a falutur.hu honlapcsalád oldalain