Tejszínes gombás csirke
-
500 g csirkemell
500 g gomba
250 ml tejszín
1/2 csomag tészta
ízlés szerint só, bors, petrezselyemzöld, olíva étolaj
A tésztát feltesszük főni.
A gombát megmossuk. Ha akarjuk meghámozzuk. Utána csíkokra vágjuk.
A csirkemellet csíkokra vagy kisebb kockákra vágjuk.
Egy serpenyőbe kevés olívaolajat melegítünk és hozzáadjuk a csíkokra vagy kockákra vágott csirkemellet.
Fehéredésig pirítjuk. Utána hozzáadjuk a gombát, és addig kavargatjuk amíg a gomba össze nem esik.
Miután a gomba össze esett hozzáadjuk a tejszínt, és ízesítjük. Jöhet hozzá a só, bors és a petrezselyem.
Ha megvagyunk az ízesítéssel várunk míg felrottyan és kész. A kKifőtt tésztával tálalható.
Honlapunkat folyamatosan frissítjük.
A kínálatunk folyamatosan bővül, érdemes gyakran visszatérni.
Facebookon is minden a falusi turizmusról
www.facebook.com/falusiturizmus/
Friss hírek, újdonságok, érdekességek
https://www.facebook.com/falutur/
A falutur.hu Facebook oldala
Magyarországi szállások gyűjteménye (magánszállások, panziók, hotelek)
keresés a falutur.hu honlapcsalád oldalain