Csirkemelles étel receptek

Tejszínes gombás csirke



    500 g csirkemell
    500 g gomba
    250 ml tejszín
    1/2 csomag tészta
    ízlés szerint só, bors, petrezselyemzöld, olíva étolaj

    A tésztát feltesszük főni.

    A gombát megmossuk. Ha akarjuk meghámozzuk. Utána csíkokra vágjuk.

    A csirkemellet csíkokra vagy kisebb kockákra vágjuk.

    Egy serpenyőbe kevés olívaolajat melegítünk és hozzáadjuk a csíkokra vagy kockákra vágott csirkemellet.

    Fehéredésig pirítjuk. Utána hozzáadjuk a gombát, és addig kavargatjuk amíg a gomba össze nem esik.

    Miután a gomba össze esett hozzáadjuk a tejszínt, és ízesítjük. Jöhet hozzá a só, bors és a petrezselyem.

    Ha megvagyunk az ízesítéssel várunk míg felrottyan és kész. A kKifőtt tésztával tálalható.







Honlapunkat folyamatosan frissítjük.

A kínálatunk folyamatosan bővül, érdemes gyakran visszatérni.


Facebookon is minden a falusi turizmusról

www.facebook.com/falusiturizmus/
Friss hírek, újdonságok, érdekességek

https://www.facebook.com/falutur/
A falutur.hu Facebook oldala

Nagy Szálláskatalógus a Facén

Magyarországi szállások gyűjteménye (magánszállások, panziók, hotelek)






Googlekeresés a falutur.hu honlapcsalád oldalain