Csirkemelles étel receptek

Ananászos - őszibarackos csirkemell 6 adag



    800 dkg csirkemell filé
    szárnyas fűszerkeverék ízlés szerint (vagy két csomag sült csirke fűszerkeverék)
    2 kk bors (őrölt)
    500 ml szárnyas alaplé (tyúkhúsleves)
    4 gerezd fokhagyma
    820 g őszibarack konzerv (befőtt)
    340 g ananászkonzerv (körszeletes )
    750 g spagetti tészta (durum)
    1 teáskanál napraforgó olaj (a tészta kifőzéséhez)
    só ízlés szerint
    petrezselyem ízlés szerint

      A két befőttet, kicsi falatnyi darabokra vágjuk.

      A levét félretesszük mindkettőnek.

      A csirkemellet felkockázzuk közepes nagyságra és tálba téve a sült csirke fűszerkeverékkel és borssal átkeverjük.

      Sütőzacskóba tesszük a gyümölcsöket levükkel együtt és a tálba tett fűszerezett csirkemellfilét. A tyúkhúsleves fagyasztott kockát és a fokhagymát is betesszük a zacskóba.

      Kicsit átmozgatjuk a zacskó tartalmát, majd a tetejére 4-5 lyukat szúrúnk fogpiszkálóval és betesszük egy tepsibe.

      Sütőbe téve, középső rácson, készre pároljuk.

      Forrásban lévó sós, olajos vízben 7-8 perc alatt kifőzzük a tésztát, leszűrjük és tálaljuk.







Honlapunkat folyamatosan frissítjük.

A kínálatunk folyamatosan bővül, érdemes gyakran visszatérni.


Facebookon is minden a falusi turizmusról

www.facebook.com/falusiturizmus/
Friss hírek, újdonságok, érdekességek

https://www.facebook.com/falutur/
A falutur.hu Facebook oldala

Nagy Szálláskatalógus a Facén

Magyarországi szállások gyűjteménye (magánszállások, panziók, hotelek)






Googlekeresés a falutur.hu honlapcsalád oldalain