Ananászos - őszibarackos csirkemell 6 adag
-
800 dkg csirkemell filé
szárnyas fűszerkeverék ízlés szerint (vagy két csomag sült csirke fűszerkeverék)
2 kk bors (őrölt)
500 ml szárnyas alaplé (tyúkhúsleves)
4 gerezd fokhagyma
820 g őszibarack konzerv (befőtt)
340 g ananászkonzerv (körszeletes )
750 g spagetti tészta (durum)
1 teáskanál napraforgó olaj (a tészta kifőzéséhez)
só ízlés szerint
petrezselyem ízlés szerint
-
A két befőttet, kicsi falatnyi darabokra vágjuk.
A levét félretesszük mindkettőnek.
A csirkemellet felkockázzuk közepes nagyságra és tálba téve a sült csirke fűszerkeverékkel és borssal átkeverjük.
Sütőzacskóba tesszük a gyümölcsöket levükkel együtt és a tálba tett fűszerezett csirkemellfilét. A tyúkhúsleves fagyasztott kockát és a fokhagymát is betesszük a zacskóba.
Kicsit átmozgatjuk a zacskó tartalmát, majd a tetejére 4-5 lyukat szúrúnk fogpiszkálóval és betesszük egy tepsibe.
Sütőbe téve, középső rácson, készre pároljuk.
Forrásban lévó sós, olajos vízben 7-8 perc alatt kifőzzük a tésztát, leszűrjük és tálaljuk.
Honlapunkat folyamatosan frissítjük.
A kínálatunk folyamatosan bővül, érdemes gyakran visszatérni.
Facebookon is minden a falusi turizmusról
www.facebook.com/falusiturizmus/
Friss hírek, újdonságok, érdekességek
https://www.facebook.com/falutur/
A falutur.hu Facebook oldala
Magyarországi szállások gyűjteménye (magánszállások, panziók, hotelek)
keresés a falutur.hu honlapcsalád oldalain