Almával és sajttal töltött csirkemell
-
4 darab csirkemellfilé
1 darab alma (Granny Smith)
12 dkg brie sajt
ízlés szerint só, bors
1 tk kakukkfű
2 ek olívaolaj
1 ek méz
1 ek magos mustár
Az almát mossuk meg, vágjuk vékony szeletekre. A brie sajtot is vágjuk szeletekre.
A csirkemellfiléket tegyük egy vágódeszkára, vágjuk be őket hosszában, de ne vágjuk át teljesen. Nyissuk szét a csirkemellfiléket a vágás mentén. Sózzuk, borsozzuk, kakukkfűvel ízesítsük mindkét oldalát.
Az alma- és a brie-szeleteket osszuk 4 részre. A csirkemellfilék egyik oldalára pakoljunk egyenlő arányban az alma- és a sajtszeletekből, majd hajtsuk rá a csirkemell másik felét, picit nyomjuk össze a rétegeket.
Egy serpenyőben forrósítsunk olajat nagy lángon, tegyünk bele két töltött csirkemellet. Pirítsuk le mindkét oldalukat 2-2 perc alatt. Tegyük őket egy sütőtálba. Ismételjük meg ezt a másik 2 töltött csirkemellel is.
Egy kis tálban keverjük össze a mézet és a mustárt. Kenjük le vele a csirkemellek tetejét.
Tegyük a forró sütőbe 20-25 percre, míg a hús teljesen átsül.
Honlapunkat folyamatosan frissítjük.
A kínálatunk folyamatosan bővül, érdemes gyakran visszatérni.
Facebookon is minden a falusi turizmusról
www.facebook.com/falusiturizmus/
Friss hírek, újdonságok, érdekességek
https://www.facebook.com/falutur/
A falutur.hu Facebook oldala
Magyarországi szállások gyűjteménye (magánszállások, panziók, hotelek)
keresés a falutur.hu honlapcsalád oldalain