Szárnyas
Csirkemáj

Tejfölös csirkemáj



    500 g csirkemáj,
    1 hagyma,
    50 ml fehérbor,
    2 dl tejföl,
    petrezselyemzöld,
    só, bors, olaj.


A májat megtisztítjuk, megmossuk, majd leitatjuk a vizet róla és darabokra vágjuk. Az olajat felforrósítjuk, beletesszük a felszeletelt hagymát, üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a májat. Kissé összepirítjuk, megszórjuk darált borssal, időközönként meglocsoljuk borral és készre főzzük. Amikor a máj elkészült, megsózzuk, hozzáadjuk a petrezselyemzöldet és a tejfölt. Krumplipürével vagy főtt rizzsel tálaljuk.





Honlapunkat folyamatosan frissítjük.

A kínálatunk folyamatosan bővül, érdemes gyakran visszatérni.


Facebookon is minden a falusi turizmusról

www.facebook.com/falusiturizmus/
Friss hírek, újdonságok, érdekességek

https://www.facebook.com/falutur/
A falutur.hu Facebook oldala

Nagy Szálláskatalógus a Facén

Magyarországi szállások gyűjteménye (magánszállások, panziók, hotelek)






Googlekeresés a falutur.hu honlapcsalád oldalain