Mustáros-tejszínes csirkemáj
-
500 g csirkemáj
1 fej hagyma
1 db csemege uborka
3 ek olaj
100 ml főzőtejszín
3 ek mustár
100 ml tejföl
1 mokkáskanál pirospaprika
1 tk házi paprikakrém
bors
A körethez:
1 bögre rizs
2 bögre húsleves
2 ek étolaj
A tejszínt a tejföllel, a mustárral és 1 dl vízzel simára keverjük, és ráöntjük a májra. Az uborkát is hozzáadjuk. Fedő alatt, lassú tűznél 10 percet főzzük.
A rizst alaposan megmossuk. A felhevített olajon kicsit megpirítjuk, majd a húsleves levével felöntjük, és fedő alatt, lassú tűzön főzzük. Amikor majdnem teljesen elfőtt a leve, 200 fokra melegített, de kikapcsolt sütőbe tesszük. Itt szépen megduzzadnak a rizs szemek.
Honlapunkat folyamatosan frissítjük.
A kínálatunk folyamatosan bővül, érdemes gyakran visszatérni.
Facebookon is minden a falusi turizmusról
www.facebook.com/falusiturizmus/
Friss hírek, újdonságok, érdekességek
https://www.facebook.com/falutur/
A falutur.hu Facebook oldala
Magyarországi szállások gyűjteménye (magánszállások, panziók, hotelek)
keresés a falutur.hu honlapcsalád oldalain