Májgaluska készítése
-
3 db csirkemáj
1 db tojás
4 ek zsemlemorzsa
só
bors
0,5 db hagyma (reszelve)
Hozzátesszük a tojást, a zsemlemorzsát, a sót és borsot, és a reszelt hagymát, és összekeverjük.
Mikor a leves megfő, vagy a főzővíz forr, beleszaggatjuk a májgaluskákat, és 5 -10 perc alatt készre főzzük.
Honlapunkat folyamatosan frissítjük.
A kínálatunk folyamatosan bővül, érdemes gyakran visszatérni.
Facebookon is minden a falusi turizmusról
www.facebook.com/falusiturizmus/
Friss hírek, újdonságok, érdekességek
https://www.facebook.com/falutur/
A falutur.hu Facebook oldala
Magyarországi szállások gyűjteménye (magánszállások, panziók, hotelek)
keresés a falutur.hu honlapcsalád oldalain