Szárnyas
Csirkemáj

Májgaluska készítése



    3 db csirkemáj
    1 db tojás
    4 ek zsemlemorzsa

    bors
    0,5 db hagyma (reszelve)


A májat megmossuk, az ereket, hártyát levágjuk róla, majd botmixerrel (késsel szétkaparjuk) pürésítjük.

Hozzátesszük a tojást, a zsemlemorzsát, a sót és borsot, és a reszelt hagymát, és összekeverjük.

Mikor a leves megfő, vagy a főzővíz forr, beleszaggatjuk a májgaluskákat, és 5 -10 perc alatt készre főzzük.




Honlapunkat folyamatosan frissítjük.

A kínálatunk folyamatosan bővül, érdemes gyakran visszatérni.


Facebookon is minden a falusi turizmusról

www.facebook.com/falusiturizmus/
Friss hírek, újdonságok, érdekességek

https://www.facebook.com/falutur/
A falutur.hu Facebook oldala

Nagy Szálláskatalógus a Facén

Magyarországi szállások gyűjteménye (magánszállások, panziók, hotelek)






Googlekeresés a falutur.hu honlapcsalád oldalain