Szárnyas
Csirkemáj

Csirkemáj kukoricás rizzsel



    500 g csirkemáj
    200 g gomba
    150 g szalonna
    4 gerezd fokhagyma
    só, bors, petrezselyemzöld, majoránna, vagy kakukkfű
    1 konzerv kukorica, vagy borsó
    1 bögre rizs


A szalonnát felkockázzuk, és kis zsiradékon pirosra sütjük, majd félretesszük. A csirkemájat megtisztítjuk, nagyobb darabokra vágjuk.

A szeletelt gombát lepirítjuk egy kis olajban, majd hozzátesszük a csirkemájat és összesütjük.

Közben ráreszeljük a fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük majoránnával és petrezselyemmel. A végén belekeverjük a pirított szalonnát.

Párolt kukoricás (borsós) rizst adunk mellé köretnek






Honlapunkat folyamatosan frissítjük.

A kínálatunk folyamatosan bővül, érdemes gyakran visszatérni.


Facebookon is minden a falusi turizmusról

www.facebook.com/falusiturizmus/
Friss hírek, újdonságok, érdekességek

https://www.facebook.com/falutur/
A falutur.hu Facebook oldala

Nagy Szálláskatalógus a Facén

Magyarországi szállások gyűjteménye (magánszállások, panziók, hotelek)






Googlekeresés a falutur.hu honlapcsalád oldalain