Csirkemáj kukoricás rizzsel
-
500 g csirkemáj
200 g gomba
150 g szalonna
4 gerezd fokhagyma
só, bors, petrezselyemzöld, majoránna, vagy kakukkfű
1 konzerv kukorica, vagy borsó
1 bögre rizs
A szeletelt gombát lepirítjuk egy kis olajban, majd hozzátesszük a csirkemájat és összesütjük.
Közben ráreszeljük a fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük majoránnával és petrezselyemmel. A végén belekeverjük a pirított szalonnát.
Párolt kukoricás (borsós) rizst adunk mellé köretnek
Honlapunkat folyamatosan frissítjük.
A kínálatunk folyamatosan bővül, érdemes gyakran visszatérni.
Facebookon is minden a falusi turizmusról
www.facebook.com/falusiturizmus/
Friss hírek, újdonságok, érdekességek
https://www.facebook.com/falutur/
A falutur.hu Facebook oldala
Magyarországi szállások gyűjteménye (magánszállások, panziók, hotelek)
keresés a falutur.hu honlapcsalád oldalain