Szárnyas
Csirkemáj

Kukoricás pörkölt csirkemájból



    500 g csirkemáj
    2 db nagyobb fej vöröshagyma
    2 ek olívaolaj
    1 ek paprikakrém (Pirosarany)
    1/2 ek gulyáskrém
    1 ek őrölt pirospaprika
    1 kk majoránna
    ízlés szerint só
    150-200 ml víz
    1 marék konzerv kukorica


Egy lábasban az olajon megfonnyasztjuk a felkarikázott hagymát, majd a feldarabolt csirkemájat is lepirítjuk vele egy kicsit.

Felöntjük vízzel, majd hozzáadjuk a fűszereket, kivéve a sót (azt majd a legvégén).

Főzzük gyakori kevergetés mellett addig, amíg a máj meg nem fő (kb. 15-20 perc). Pár perccel a vége előtt tehetünk hozzá kukoricát (elhagyható), majd ha készre főztük, keverjük bele a sót is. Kedvenc köretünkkel tálaljuk!






Honlapunkat folyamatosan frissítjük.

A kínálatunk folyamatosan bővül, érdemes gyakran visszatérni.


Facebookon is minden a falusi turizmusról

www.facebook.com/falusiturizmus/
Friss hírek, újdonságok, érdekességek

https://www.facebook.com/falutur/
A falutur.hu Facebook oldala

Nagy Szálláskatalógus a Facén

Magyarországi szállások gyűjteménye (magánszállások, panziók, hotelek)






Googlekeresés a falutur.hu honlapcsalád oldalain