Kukoricás pörkölt csirkemájból
-
500 g csirkemáj
2 db nagyobb fej vöröshagyma
2 ek olívaolaj
1 ek paprikakrém (Pirosarany)
1/2 ek gulyáskrém
1 ek őrölt pirospaprika
1 kk majoránna
ízlés szerint só
150-200 ml víz
1 marék konzerv kukorica
Felöntjük vízzel, majd hozzáadjuk a fűszereket, kivéve a sót (azt majd a legvégén).
Főzzük gyakori kevergetés mellett addig, amíg a máj meg nem fő (kb. 15-20 perc). Pár perccel a vége előtt tehetünk hozzá kukoricát (elhagyható), majd ha készre főztük, keverjük bele a sót is. Kedvenc köretünkkel tálaljuk!
Honlapunkat folyamatosan frissítjük.
A kínálatunk folyamatosan bővül, érdemes gyakran visszatérni.
Facebookon is minden a falusi turizmusról
www.facebook.com/falusiturizmus/
Friss hírek, újdonságok, érdekességek
https://www.facebook.com/falutur/
A falutur.hu Facebook oldala
Magyarországi szállások gyűjteménye (magánszállások, panziók, hotelek)
keresés a falutur.hu honlapcsalád oldalain