Szárnyas
Csirkemáj

Hagymás csirkemáj fűszeres tejfölben 4 adag



    500 g csirkemáj
    3 közepes fej vöröshagyma
    4 gerezd fokhagyma
    2 db paprika (fehér húsú)
    0.5 marék bazsalikom (friss)
    1 szál rozmaring
    majoranna ízlés szerint
    bors ízlés szerint (őrölt)
    6 ek tejföl (nagy)
    4 ek mustár
    4 ek olívaolaj


A májat megtisztítjuk, leöblítjük, lecsepegtetjük, és egy sütőtálba tesszük.

A zöldségeket megpucoljuk, megmossuk. A vöröshagymát félbevágjuk, majd fél centisre szeleteljük. A paprikát szintén fél centis karikákra vágjuk. A fokhagymát a lehető legvékonyabbra szeljük. A friss fűszereket megmossuk, leszárítjuk, majd finomra vágjuk.

Egy kis tálban összekeverjük a tejfölt, mustárt, olajat, majd hozzáadjuk a fűszereket. A zöldségeket és a mártást is a májhoz adjuk, és alaposan összekeverjük, hogy a mártás mindent szépen befedjen.

A tálat letakarjuk alufóliával, majd betesszük a sütőbe.

Lefedve kb. 1 órán át sütjük, majd a fóliát levéve, addig pirítjuk, míg szép színe lesz (vigyázzunk, hogy a máj ne száradjon ki)





Honlapunkat folyamatosan frissítjük.

A kínálatunk folyamatosan bővül, érdemes gyakran visszatérni.


Facebookon is minden a falusi turizmusról

www.facebook.com/falusiturizmus/
Friss hírek, újdonságok, érdekességek

https://www.facebook.com/falutur/
A falutur.hu Facebook oldala

Nagy Szálláskatalógus a Facén

Magyarországi szállások gyűjteménye (magánszállások, panziók, hotelek)






Googlekeresés a falutur.hu honlapcsalád oldalain