Hagymás csirkemáj fűszeres tejfölben 4 adag
-
500 g csirkemáj
3 közepes fej vöröshagyma
4 gerezd fokhagyma
2 db paprika (fehér húsú)
0.5 marék bazsalikom (friss)
1 szál rozmaring
majoranna ízlés szerint
bors ízlés szerint (őrölt)
6 ek tejföl (nagy)
4 ek mustár
4 ek olívaolaj
A zöldségeket megpucoljuk, megmossuk. A vöröshagymát félbevágjuk, majd fél centisre szeleteljük. A paprikát szintén fél centis karikákra vágjuk. A fokhagymát a lehető legvékonyabbra szeljük. A friss fűszereket megmossuk, leszárítjuk, majd finomra vágjuk.
Egy kis tálban összekeverjük a tejfölt, mustárt, olajat, majd hozzáadjuk a fűszereket. A zöldségeket és a mártást is a májhoz adjuk, és alaposan összekeverjük, hogy a mártás mindent szépen befedjen.
A tálat letakarjuk alufóliával, majd betesszük a sütőbe.
Lefedve kb. 1 órán át sütjük, majd a fóliát levéve, addig pirítjuk, míg szép színe lesz (vigyázzunk, hogy a máj ne száradjon ki)
Honlapunkat folyamatosan frissítjük.
A kínálatunk folyamatosan bővül, érdemes gyakran visszatérni.
Facebookon is minden a falusi turizmusról
www.facebook.com/falusiturizmus/
Friss hírek, újdonságok, érdekességek
https://www.facebook.com/falutur/
A falutur.hu Facebook oldala
Magyarországi szállások gyűjteménye (magánszállások, panziók, hotelek)
keresés a falutur.hu honlapcsalád oldalain