Gombás-kukoricás csirkemáj
-
600 g csirkemáj
1 fej közepes hagyma
300 g szeletelt gomba
1 konzerv kukorica
400 ml főzőtejszín vagy 450 g tejföl
Hozzáadjuk a szeletelt májat, majd az egészet összekeverjük.
Hozzáadjuk a gombát, majd jó alaposan elkeverjük.
Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
A legvégén hozzáadjuk a kukoricát, felengedjük a tejföllel vagy tejszínnel, majd forrásig főzzük.
Köretként rizst tálalhatunk mellé.
Honlapunkat folyamatosan frissítjük.
A kínálatunk folyamatosan bővül, érdemes gyakran visszatérni.
Facebookon is minden a falusi turizmusról
www.facebook.com/falusiturizmus/
Friss hírek, újdonságok, érdekességek
https://www.facebook.com/falutur/
A falutur.hu Facebook oldala
Magyarországi szállások gyűjteménye (magánszállások, panziók, hotelek)
keresés a falutur.hu honlapcsalád oldalain