Szárnyas
Csirkemáj

Gombás-kukoricás csirkemáj



    600 g csirkemáj
    1 fej közepes hagyma
    300 g szeletelt gomba
    1 konzerv kukorica
    400 ml főzőtejszín vagy 450 g tejföl


A hagymát megtisztítjuk, apró kockákra vágjuk és kevés zsiradékon megpirítjuk.

Hozzáadjuk a szeletelt májat, majd az egészet összekeverjük.

Hozzáadjuk a gombát, majd jó alaposan elkeverjük.

Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.

A legvégén hozzáadjuk a kukoricát, felengedjük a tejföllel vagy tejszínnel, majd forrásig főzzük.

Köretként rizst tálalhatunk mellé.






Honlapunkat folyamatosan frissítjük.

A kínálatunk folyamatosan bővül, érdemes gyakran visszatérni.


Facebookon is minden a falusi turizmusról

www.facebook.com/falusiturizmus/
Friss hírek, újdonságok, érdekességek

https://www.facebook.com/falutur/
A falutur.hu Facebook oldala

Nagy Szálláskatalógus a Facén

Magyarországi szállások gyűjteménye (magánszállások, panziók, hotelek)






Googlekeresés a falutur.hu honlapcsalád oldalain