Szárnyas
Csirkemáj

Kukoricás-chilis csirkemáj



    500 g csirkemáj
    1 konzerv chilis-kukorica (300 g töltőtömeg körül, sima kukorica is jó)
    200 ml natúr paradicsomlé
    1 közepes fej vöröshagyma
    1-2 gerezd fokhagyma
    só, bors, chili


A csirkemájat tisztítsd meg, majd vágd falatokra. Az sem baj, ha pár szív is van közte, én is csak olyat találtam a boltban, de simán beleillett a kajába az is.

A hagymával, fokhagymával együtt pirítsd meg a májat, majd fedő alatt hagyd főni. Mikor már majdnem kész, add hozzá a kukoricakonzervet, a paradicsompürét és a fűszereket, majd fedő nélkül főzd tovább és hagyd kicsit besűrűsöni.

Rizzsel és savanyúsággal nagyon finom.






Honlapunkat folyamatosan frissítjük.

A kínálatunk folyamatosan bővül, érdemes gyakran visszatérni.


Facebookon is minden a falusi turizmusról

www.facebook.com/falusiturizmus/
Friss hírek, újdonságok, érdekességek

https://www.facebook.com/falutur/
A falutur.hu Facebook oldala

Nagy Szálláskatalógus a Facén

Magyarországi szállások gyűjteménye (magánszállások, panziók, hotelek)






Googlekeresés a falutur.hu honlapcsalád oldalain