Kukoricás-chilis csirkemáj
-
500 g csirkemáj
1 konzerv chilis-kukorica (300 g töltőtömeg körül, sima kukorica is jó)
200 ml natúr paradicsomlé
1 közepes fej vöröshagyma
1-2 gerezd fokhagyma
só, bors, chili
A hagymával, fokhagymával együtt pirítsd meg a májat, majd fedő alatt hagyd főni. Mikor már majdnem kész, add hozzá a kukoricakonzervet, a paradicsompürét és a fűszereket, majd fedő nélkül főzd tovább és hagyd kicsit besűrűsöni.
Rizzsel és savanyúsággal nagyon finom.
Honlapunkat folyamatosan frissítjük.
A kínálatunk folyamatosan bővül, érdemes gyakran visszatérni.
Facebookon is minden a falusi turizmusról
www.facebook.com/falusiturizmus/
Friss hírek, újdonságok, érdekességek
https://www.facebook.com/falutur/
A falutur.hu Facebook oldala
Magyarországi szállások gyűjteménye (magánszállások, panziók, hotelek)
keresés a falutur.hu honlapcsalád oldalain