Szárnyas
Csirkemáj

Bacon alatt sült fokhagymás-tejfölös csirkemáj



    1000 g csirkemáj
    250 g szeletelt bacon
    450 g tejföl
    4 gerezd fokhagyma
    1 kávéskanál pirospaprika
    só, bors, ételízesítő, olaj


A csirkemájat megmossuk, megtisztítjuk. Egy tepsi alját megszórjuk ételízesítővel, majd a csirkemájakat egymás mellé fektetjük. Pici sóval, őrölt borssal megszórjuk, majd az áttört fokhagymával és a paprikaőrleménnyel elkevert tejföl lel leborítjuk. Tetejére helyezzük a szeletelt bacont úgy, hogy kissé fedjék egymást, majd előmelegített sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük.

Párolt rizzsel vagy burgonyapürével tálaljuk.





Honlapunkat folyamatosan frissítjük.

A kínálatunk folyamatosan bővül, érdemes gyakran visszatérni.


Facebookon is minden a falusi turizmusról

www.facebook.com/falusiturizmus/
Friss hírek, újdonságok, érdekességek

https://www.facebook.com/falutur/
A falutur.hu Facebook oldala

Nagy Szálláskatalógus a Facén

Magyarországi szállások gyűjteménye (magánszállások, panziók, hotelek)






Googlekeresés a falutur.hu honlapcsalád oldalain