Húsos étel receptek, sertéskaraj

Zsebes karaj


1.5 kg karaj
15 dkg baconszalonna
2 fej vöröshagyma
10 dkg kolbász
szükség szerint étolaj
ízlés szerint magyaros fűszersó

A karajt megmossuk és bevágdossuk. Egy hőálló tálba egy kis olajat öntünk, beletesszük a húst. A nyílásokba tesszük a karikára vágott hagymát és a kolbászt.

A fűszersót elkeverjük egy kis olajban és megkenjük vele a húst. A baconszalonnával beborítjuk.

Lefóliázzuk a tálat és a sütőbe tesszük,160 fokon kb. 30 percig sütjük, majd levéve az alufóliát újabb 30 percig hagyjuk sülni.

---------------------------------





Honlapunkat folyamatosan frissítjük.

A kínálatunk folyamatosan bővül, érdemes gyakran visszatérni.


Facebookon is minden a falusi turizmusról

www.facebook.com/falusiturizmus/
Friss hírek, újdonságok, érdekességek

https://www.facebook.com/falutur/
A falutur.hu Facebook oldala

Nagy Szálláskatalógus a Facén

Magyarországi szállások gyűjteménye (magánszállások, panziók, hotelek)






Googlekeresés a falutur.hu honlapcsalád oldalain