Húsos étel receptek, sertéskaraj

Fokhagynás karaj édesburgonyával


A húshoz
4 szelet karaj
5 gerezd zúzott fokhagyma
ízlés szerint só és frissen tört zöld bors
3 ek. olaj, vagy 1 ek. puha vaj

A körethez
50 deka édesburgonya
2 ek. mascarpone
ízlés szerint só, bors, szerecsendió, szegfűbors, római kömény
1 ek. vaj
2 nagy ek. ropogós, sült hagymakockák a tetejére

Kockázd fel a meghámozott édesburgonyákat, majd főzd puhára legalább 15 perc alatt. Ha a kockák megpuhultak, dolgozd össze egy mixerben a püré összes hozzávalójával, majd a ropogós hagymakockákkal a tetején tálald.

A húst negyedórán át, szobahőmérsékleten pihentesd a fokhagymákkal bedörzsölve, majd sózd és borsozd, és a zsiradék keverékén, nem túl nagy lángon, süsd készre oldalanként néhány perc alatt. Adj neki 10 perc pihenőt, és tálald a frissen elkészített püré mellett.

---------------------------------





Honlapunkat folyamatosan frissítjük.

A kínálatunk folyamatosan bővül, érdemes gyakran visszatérni.


Facebookon is minden a falusi turizmusról

www.facebook.com/falusiturizmus/
Friss hírek, újdonságok, érdekességek

https://www.facebook.com/falutur/
A falutur.hu Facebook oldala

Nagy Szálláskatalógus a Facén

Magyarországi szállások gyűjteménye (magánszállások, panziók, hotelek)






Googlekeresés a falutur.hu honlapcsalád oldalain