Karaj debreceni raguval
Sertésborda debreceni raguval
tejföl 2 dl
sárgarépa 1 darab
vöröshagyma 1 darab
olaj 2 evőkanál
Delikát ételízesítő 1 teáskanál
KNORR 100% Természetes Fűszerkeverék 35g Sertéssült 1 evőkanál
Debreceni kolbász 2 darab
petrezselyemgyökér 1 darab
sertésborda 40 dekagramm
1. lépés A hússzeleteket fűszerezzük meg a KNORR sertéssült fűszerkeverékkel, süsük elő az olajon, és tegyük félre.
2. lépés A maradék olajban pirítsuk sárgára az apróra vágott hagymát, tegyük rá a felkarikázott debrecenit, majd néhány perccel később a felkarikázott zöldséget is, ezt a delikáttal ízesítsük.
3. lépés Öntsünk alá kevés vizet, és fedő alatt pároljuk, ha a víz elfő, pótoljuk. Ha minden megpuhult, keverjük hozzá a tejfölt, és tegyük vissza a hússzeleteket és még egyszer melegítsük össze.
---------------------------------
Honlapunkat folyamatosan frissítjük.
A kínálatunk folyamatosan bővül, érdemes gyakran visszatérni.
Facebookon is minden a falusi turizmusról
www.facebook.com/falusiturizmus/
Friss hírek, újdonságok, érdekességek
https://www.facebook.com/falutur/
A falutur.hu Facebook oldala
Magyarországi szállások gyűjteménye (magánszállások, panziók, hotelek)
keresés a falutur.hu honlapcsalád oldalain