Húsos étel receptek, sertéskaraj

Karaj debreceni raguval


Sertésborda debreceni raguval

tejföl 2 dl
sárgarépa 1 darab
vöröshagyma 1 darab
olaj 2 evőkanál
Delikát ételízesítő 1 teáskanál
KNORR 100% Természetes Fűszerkeverék 35g Sertéssült 1 evőkanál
Debreceni kolbász 2 darab
petrezselyemgyökér 1 darab
sertésborda 40 dekagramm

1. lépés A hússzeleteket fűszerezzük meg a KNORR sertéssült fűszerkeverékkel, süsük elő az olajon, és tegyük félre.

2. lépés A maradék olajban pirítsuk sárgára az apróra vágott hagymát, tegyük rá a felkarikázott debrecenit, majd néhány perccel később a felkarikázott zöldséget is, ezt a delikáttal ízesítsük.

3. lépés Öntsünk alá kevés vizet, és fedő alatt pároljuk, ha a víz elfő, pótoljuk. Ha minden megpuhult, keverjük hozzá a tejfölt, és tegyük vissza a hússzeleteket és még egyszer melegítsük össze.

---------------------------------





Honlapunkat folyamatosan frissítjük.

A kínálatunk folyamatosan bővül, érdemes gyakran visszatérni.


Facebookon is minden a falusi turizmusról

www.facebook.com/falusiturizmus/
Friss hírek, újdonságok, érdekességek

https://www.facebook.com/falutur/
A falutur.hu Facebook oldala

Nagy Szálláskatalógus a Facén

Magyarországi szállások gyűjteménye (magánszállások, panziók, hotelek)






Googlekeresés a falutur.hu honlapcsalád oldalain