10 perces chilis bab?
Ez a trükk pedig nagyon egyszerű! A Bonduelle kiadásában kapható egy “Bon menu Mexicana” konzerv, ami kukorica és bab mexikói mártásban. Tulajdonképpen mindaz, ami a chilis bab alkotórésze – kivéve a hús, ami nélkül itthon ez az étel nem elképzelhető.
Csak a darált hús kell hozzá – lehetőleg marhát használj, úgy az igazi! Fűszernek pedig tényleg csak só és bors, hiszen a konzervben minden íz benne van.
4 adaghoz
400 g darált marhahús
2 db Bonduelle Mexicana konzerv
1 ek. olaj
Só
Bors
Egy közepes serpenyőben melegíts fel 1 evőkanál olajat - ez 1 perc.
Tedd bele a darált marhahúst, és néha megkeverve, nagy lángon pirítsd le 6-7 perc alatt.
Öntsd hozzé a Bonduelle Mexicana konzerveket, és vedd le a lángot közepesre. Fél konzervnyi vízzel öblítsd ki a két dobozt, és azt is öntsd a chilis babra.
Keverd meg, sózd és borsozd ízlés szerint. Egyszer forrald össze, ez még 2-3 perc, és a chilis bab kész.
Honlapunkat folyamatosan frissítjük.
A kínálatunk folyamatosan bővül, érdemes gyakran visszatérni.
Facebookon is minden a falusi turizmusról
www.facebook.com/falusiturizmus/
Friss hírek, újdonságok, érdekességek
https://www.facebook.com/falutur/
A falutur.hu Facebook oldala
Magyarországi szállások gyűjteménye (magánszállások, panziók, hotelek)