Praktikák a konyhában
Anno... 1999

Nem mindig sikerül úgy, ahogy szerettem volna... Hogyan csináljam?
(Ide kérjük a további ötleteket, tanácsokat! Természetesen az ötletadó címét kiírjuk!)
Vaniliás cukor
Ha patentzáras üveget teleteszünk porcukorral és a közepébe szúrúnk egy rúd vaniliát, mindig lesz készen vaniliás cukrunk.
Fõtt tojás ízesítése
Fözzünk keménytojásokat, hámozzuk meg õket és fõzzük tovább meghámozva a sonka levében. Azután adjuk a sóska mellé, vagy rakjuk bele a spenótba. Igen jó ízû lesz.
Sütés tepsiben, formában
Tészta, vagy tortasütésnél a formát mindig zsírral kenjük ki és ne vajjal, mert a zsír nem enged nedvességet
Citrom héj tartósítása
Ha felvágás elõtt a citrom külsõ héját vékonyan lereszeljük és porcukorral összekeverve jól zárható üvegbe tesszük, hónapokig használhatjuk süteménybe
2023
Olcsóbban is lehet
A csalán olcsó és jó!
Házilagosan készíthető
Edények tisztítása
Kávézacc - Dívány
Az oldal folyamatosan töltődik, ha valamit keresel, itt (esetleg már) megtalálhatod:
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | V | Z |
