Falusi Turizmus Centrum országos szállásfoglalási rendszere (Alapítva: 1995)

Kapcsolat

Kapcsolat a vendég és a szállásadó között, kapcsolat a Falusi Turizmus Centrum szállásfoglaló rendszerében a többezer oldalnyi terjedelemben található honlapjaink között.
Segítség a gyors és egyszerű navigáláshoz, hogy pillanatok alatt a keresett információhoz lehessen jutni.

Szállást keresőknek

A honlapukon található szállások egy része az irodánkban (a világhálón online is!) foglalható, a megbízó vendégfogadó partnereink helyett az irodánk végzi a teljes ügyintézést (szállásfoglalás, készpénzes, SZÉP kártyás befizetések fogadása, utazási utalvány kiadása).

Tovább...

Kapcsolat a Falusi Turizmus Centrummal

Most nincs ideje az oldalainkon nézelődni?
Nem látja át a többszáz oldalas szállásfoglalási rendszert?
Az email címére küldünk egy navigációt segítő tájékoztatót!

Keresztnév

E-mail cím
Szállásadóknak

Csatlakozás az iroda szállásfoglalási rendszeréhez Az irodánkhoz csatlakozók bebutatása az alábbi honlapokon

www.ftur.hu
www.falutur.hu
www.falutour.hu

az 1995-től ismertté vált

www.datanet.hu/ftur

saját domain neveken, a Startlaptól bérelt

falusiturizmus.eoldal.hu
szallas.eoldal.hu

WEB címeken. A Falusi Turizmus Centrum szerkeszti a Startlapos

falusiturizmus.lap.hu
agrarinfo.lap.hu
magyartelepules.lap.hu
holloko.lap.hu
nevezetesseg.lap.hu

oldalakat, mely a marketingben nagy jelentöséggel bír.

Tovább...

Jelentkezés információs anyagogkra, hírlevelekre

A Falusi Turizmus Centrum igyekszik mindenkit a lehető legtöbb és legfrissebb információval ellátni. Ehhez nagy segítséget ad a folyamatos fejlesztés alatt álló automata kiszolgáló rendszerünk, mely képes az érdeklődőknek azonnali tájékoztatást adni. Az automata szolgáltatásra jelentkezők az email címük megadásával tudnak velünk kapcsolatba kerülni, ahová a tájékoztató anyagot, időszakos, vagy rendszeres hírlevelet küldünk. A rendszer úgy lett kialakítva, hogy bárki, bármikor vissza tudja vonni a megbízását egy "leiratkozásra" kattintással, ekkor a jogszabályi előírásoknak megfelelően az adatbázisból véglegesen törlődik a feliratkozó által megadott valamennyi adat.

Tovább...Lehetőségek a szálláshelyek lekötésére

Előzetesen foglalni telefonon, emailen, vagy újabban már ON-LINE is lehet és az előfoglalást a visszaigazoló levélben írt időpontig fenntartjuk. A szálláshelyet ténylegesen személyesen, vagy faxon küldött befizetés igazolásával lehet lekötni. A szálláshelyek lekötése - a szabad helyek függvényében - az egyéb feltételek teljesíthetősége esetén még az utazás napján is lehetséges. Ha kiváncsi az egyes szálláshelyek pillanatnyi foglaltságara, akkor ide kattintva ez lehetséges.

Személyes foglalás az irodánkban

Amennyiben az utazás megkezdéséig még legalább 30 munkanap van hátra, a szálláshely ár cca 30%-nak befizetésével lehet a szálláshelyet lekötni. A szálláshely ár fennmaradó részének kiegyenlítése az utazás megkezdése elött 7 nappal esedékes.

Ha az utazás megkezdése elött 30 munkanapon belül történik a foglalás, akkor a szállásár teljes összegének befizetése után tudjuk a szolgáltatás megrendelését elfogadni.

Szálláshely foglalható: Falusi Turizmus Centrum, 1074 Budapest, VII. Dohány utca 86. Mobil: 0630-6353-186

E-mail: ftur@ftur.hu

Itt vagyunk: Itt találja meg a főirodát

Szállásadóknak